Навчання в Чернівцях

Буковинський університет

Буковинський університет


Буковинський університет – вищий навчальний заклад нового покоління приватної форми власності, включений до державного реєстру ( свідоцтво: серія А00 № 354889 від 15.06.1995р. ). За роки свого існування університет досяг державного визнання. За денною і заочною формами в університеті навчається понад 2,5 тисячі студентів.

Навчально-наукову роботу забезпечує викладацький корпус, який складається зі 170 висококваліфікованих професорів, доцентів, викладачів, спеціалістів-практиків. Буковинський університет має потужну науково-дослідну базу, він є ініціатором проведення міжнародних науково-практичних конференцій з інтелектуальних систем прийняття рішень та відтворення господарського комплексу регіону. Творчі здобутки професорсько-викладацького складу та студентів знаходять своє відображення у заснованому університетом власному друкованому фаховому виданні, затвердженому ВАК України “Збірник наукових праць. Економічні науки”.

В університеті функціонує 3 факультети (економічний, юридичний, комп'ютерних систем і технологій), аспірантура, коледж, відділення загальноосвітньої підготовки.

Науково-педагогічні працівники Буковинського університету постійно запроваджують нові підходи і методи до професійно-практичної підготовки фахівців на основі розвитку соціального партнерства з промисловцями і підприємцями. Зокрема, традицією стало проведення “Ярмарку кар'єри” одночасно з презентацією студентських наукових досліджень з тематики, яка актуальна для Буковинського краю. Буковинський університет очолює регіональний осередок Всеукраїнської громадської організації “Співтовариство ІТ-директорів України”, основна мета якої – об'єднання професіоналів та популяризація інформаційних технологій і методів та засобів їх ефективного використання.

Університет співпрацює з роботодавцями краю, які сприяють студентам у працевлаштуванні і проходженні виробничої та переддипломної практики. Випускники університету працюють в різних галузях народного господарства, беручи участь у становленні, розвитку та інтеграції економіки нашої держави у міжнародний економічний простір. У навчальному закладі створено всі умови для розвитку творчої особистості. На базі університету працюють “Юридична клініка”, де під керівництвом досвідчених фахівців студенти набувають досвіду практичної роботи, клуби “Комп'ютерної графіки та веб-дизайну”, “SIFE-Підприємницької ініціативи”, “Англійський клуб”, “Інтерлінгва”.

За рейтингом серед вищих навчальних закладів України приватної форми власності Буковинський університет занесено до “Золотої книги української еліти”. Заклад є постійним учасником Міжнародної виставки “Сучасна освіта в Україні” та отримав дипломи Міністерства освіти і науки України “За вагомий внесок у модернізацію освіти України”, “За швидкі темпи розвитку матеріально-технічної бази”, “За видання підручників і навчальних посібників нового покоління”.

Буковинський університет має бібліотеку з книжковим фондом понад 35 тисяч примірників, електронну науково-методичну бібліотеку, студентські кафе, комп'ютерні лабораторії, дискотеку. Завершено будівництво нового навчального корпусу на 1000 студентів. З кожним роком університет зростає, завойовує все нові й нові висоти, зміцнюється матеріально-технічна база, підвищується науковий потенціал педагогічного колективу, авторитет і визнання серед наукових та освітянських кіл суспільства. Колектив університету з упевненістю дивиться в завтрашній день.

Чернівці
58000, м. Чернівці, вул. Дарвіна, 2А
(0372) 55-32-07, 52-00-12
bukuniver@bukuniver.cv.ua
www.bukuniver.edu.ua


повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору

02.06.2010

Ринок працевлаштування в Чернівцях та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Чернівців

Регіон Вакансії Резюме
Chernivci Резюме і вакансії, робота в Чернівцях
вакансии и резюме
 
14083 11516
Novodnistrovsk Резюме і вакансії, робота в Новодністровську
вакансии и резюме
 
135 26
Vuzhnucya Резюме і вакансії, робота у Вижниці
вакансии и резюме
 
150 25
Herca Резюме і вакансії, робота в Герці
вакансии и резюме
 
135 9
Hluboka Резюме і вакансії, робота в Глибокій
вакансии и резюме
 
153 14
Zastavna Резюме і вакансії, робота в Заставній
вакансии и резюме
 
161 13
Kelmenci Резюме і вакансії, робота в Кельменцях
вакансии и резюме
 
142 26
Kicman Резюме і вакансії, робота в Кіцмані
вакансии и резюме
 
159 11
Novoselucya Резюме і вакансії, робота в Новоселиці
вакансии и резюме
 
150 35
Pytula Резюме і вакансії, робота в Путилах
вакансии и резюме
 
128 1
Sokuryanu Резюме і вакансії, робота в Сокирянах
вакансии и резюме
 
143 20
Storozhunec Резюме і вакансії, робота в Сторожинці
вакансии и резюме
 
155 25
Hotun Резюме і вакансії, робота в Хотині
вакансии и резюме
 
142 12