Навчання в Чернівцях

Чернівецький коледж Львівського НАУ


Свою навчально-матеріальну базу коледж розвивав постійно за допомогою зацікавлених міністерств і власними силами. Проголошення 24 серпня 1991 України незалежною державою, перехід до ринкових відносин, формування багатоукладної економіки, особливо в агропромисловому комплексі, та розвиток різних форм господарювання вимагають відповідного кадрового забезпечення і суттєвих змін у підготовці працівників для роботи в таких умовах, перебудови освіти, виведення її на рівень світових стандартів.

Виходячи з цього нині Чернівецький коледж ЛНАУ має в 4 навчальних корпусах 46 навчальних кабінетів і лабораторій, спортивний та 2 тренажерних зали, бібліотеку з читальним залом і книжковим фондом більше 48 тис. примірників, актовий зал, стрілецький тир, полігон будівельної техніки.

Для студентів, що потребують житла, коледж має гуртожиток на 300 ліжко-місць.

Згідно з потребами регіону, структури державного замовлення, замовлень юридичних і фізичних осіб коледж здійснює підготовку молодших спеціалістів з базовою вищою освітою за такими напрямками і спеціальностями:

Найменування галузі знань: "Будівництво та архітектура"
Спеціальність: 5.06010101 "Будівництво та експлуатація будівель і споруд".
Спеціальність: 5.06010107 "Виготовлення будівельних деталей і конструкцій".
Спеціальність: 5.06010115 "Опорядження будівель і споруд та будівельний дизайн"

Найменування галузі знань: "Машинобудування та матеріалообробка"
Спеціальність: 5.05050204" Експлуатація та ремонт підйомно-транспортних, будівельних і дорожніх машин і обладнання".

Підготовка кваліфікованих кадрів здійснюється за стаціонарною і заочною формами навчання. Прийом на навчання в коледж проводиться із числа випускників загальноосвітніх шкіл, професійних навчально-виховних закладів, виробників, що мають неповну і повну середню освіту.

Виховання у студентів художньо – естетичних поглядів, смаків здійснюється шляхом проведення вечорів відпочинку, конкурсів, театралізованих дійств: до дня Збройних сил проводиться спортивно - конкурсна програма "Козацькі забави". Завжди урочисто і з теплотою проходить свято Першого дзвоника. Традиційно в жовтні відбувається Посвята в студенти.

В коледжі створено спортивне відділення, в яке входить 5 спортивних секцій: волейболу (юнаки), волейболу (дівчата) баскетболу, гирьового спорту, шахів, в яких займається 94 студентів. Збірні команди коледжу щорічно беруть участь в обласних спортивних іграх серед учнівської та студентської молоді, які проводить комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, у спартакіаді ФСТ "Колос" - з наступних видів спорту: вільна боротьба, гирьовий спорт, волейбол, баскетбол, настільний теніс, легка атлетика, міні – футбол.

В навчальних майстернях коледжу проводяться: слюсарна, верстатна та ковальсько-зварювальна практики.

Проведення технологічної навчальної і виробничої та професійної практик планується на базових підприємствах міста Чернівців та Чернівецької області, з якими укладено угоди: ВАТ "ПМК-76", ЗАТ "Трансміст", ВАТ "ШБУ-60", ВАТ "Чернівецький машзавод", ТОВ "Техно" та ін.

З метою сприяння в продовженні навчання випускників, коледж входить у навчальний комплекс та підписано угоди щодо ступеневої підготовки фахівців з Львівським національним аграрним університетом.

За рахунок стипендіального фонду надається матеріальна допомога студентам. У коледжі навчається 5 сиріт. Студенти-сироти забезпечуються триразовим гарячим харчуванням. Посезонно їм виплачуються гроші на придбання одягу та взуття, допомога на придбання літератури.

Основним напрямком діяльності коледжу є:
підготовка фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня молодший спеціаліст згідно з державним замовленням та договірними зобов’язаннями для аграрного сектора економіки України;
культурно - освітня, методична, видавнича роботи;
фінансово – господарська робота, виробничо-комерційна діяльність;
організація і проведення у тісному зв’язку з навчальним процесом раціоналізаторської та дослідницької роботи;
надання платних послуг відповідно до законодавства.

Випускники спеціальностей 5.092110 "Будівництво та експлуатація будівель і споруд", 5.092116 "Виготовлення деталей і залізобетонних конструкцій" і 5.090239 "Експлуатація та ремонт підйомно-транспортних, будівельних, дорожніх машин і обладнання" згідно з договором мають можливість продовжувати навчання за скороченим терміном у Львівському національному аграрному університеті.

Чернівці
58000, Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Доброго, 4
(0372) 52-69-33
budteh_new@ukr.net
budcolege.cv.ua


повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору

17.04.2013

Ринок працевлаштування в Чернівцях та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Чернівців

Регіон Вакансії Резюме
Chernivci Резюме і вакансії, робота в Чернівцях
вакансии и резюме
 
14081 11516
Novodnistrovsk Резюме і вакансії, робота в Новодністровську
вакансии и резюме
 
135 26
Vuzhnucya Резюме і вакансії, робота у Вижниці
вакансии и резюме
 
150 25
Herca Резюме і вакансії, робота в Герці
вакансии и резюме
 
135 9
Hluboka Резюме і вакансії, робота в Глибокій
вакансии и резюме
 
153 14
Zastavna Резюме і вакансії, робота в Заставній
вакансии и резюме
 
161 13
Kelmenci Резюме і вакансії, робота в Кельменцях
вакансии и резюме
 
142 26
Kicman Резюме і вакансії, робота в Кіцмані
вакансии и резюме
 
159 11
Novoselucya Резюме і вакансії, робота в Новоселиці
вакансии и резюме
 
150 35
Pytula Резюме і вакансії, робота в Путилах
вакансии и резюме
 
128 1
Sokuryanu Резюме і вакансії, робота в Сокирянах
вакансии и резюме
 
143 20
Storozhunec Резюме і вакансії, робота в Сторожинці
вакансии и резюме
 
155 25
Hotun Резюме і вакансії, робота в Хотині
вакансии и резюме
 
142 12