Навчання в Чернівцях

Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж


Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж пропонує такі спеціальності для навчання:

Бухгалтерський облік
Бухгалтер – одна з найчисельніших професій. Він досконалий знавець законодавчих актів, економіст-аналітик з питань матеріальних, фінансових ресурсів, заробітної плати, ціноутворення, тонкий психолог, дипломат.

Випускник коледжу з дипломом бухгалтера працює в організаціях, підприємствах торгівлі, ресторанного господарства, заготівель, транспорту. Займає посади бухгалтера, головного бухгалтера, аудитора, банкіра, податкового інспектора, інспектора-ревізора. Вивчення комп’ютерної техніки та інформаційних систем і технологій обліку дає змогу майбутнім фахівцям вести бухгалтерський облік в умовах автоматизованої обробки інформації.

Фінанси і кредит
Фінансист одна з найбільш популярних та елітних професій у сучасному світі. Він контролює рух грошових потоків, аналізує фінансову звітність на підприємстві, знає валютне законодавство. Може працювати у фінансових та податковихслужбах, страхових компаніях, на підприємствах різних форм власності на таких посадах: фінансиста, брокера з цінних паперів, інспектора з експорту, кредитного інспектора, митного інспектора тощо.

Товарознавство і комерційна діяльність (товарознавство в митній справі)
Товарознавець-комерсант – центральна фігура торговельного бізнесу. Діапозон його роботи полягає у таких аспектах: в комерційних та маркетингових службах підприємств, торговельних домів, посередницьких структур. Може працювати на посадах товарознавця, маркетолога, інспектора торговельного, мерчандайзера, промоутера, торгового агента.

Молодший спеціаліст з митної справи – незамінний фахівець на підприємствах торгівлі, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, у сфері посередницьких послуг, на митниці. Може обіймати посади митного брокера, декларанта, агента з передачі вантажів на прикордонній станції, товарознавця, торгового агента, комівояжера.

Ресторанне обслуговування
Молодший спеціаліст з організації ресторанного господарства – кваліфікований фахівець для роботи на підприємствах ресторанного господарства різних форм власності. Може обіймати посади:

Може обіймати посади менеджера підрозділу в оптовій, роздрібній торгівлі, інспектора з контролю якості товарів, метрдотеля, інспектора з кадрів.

Виробництво харчової продукції (технологія харчування)
Молодший спеціаліст з технології приготування їжі та організації ресторанного господарства - кваліфікований фахівець для роботи на підприємствах ресторанного господарства різних форм власності. Може обіймати посади техніка-технолога, завідувача виробництвом, начальника цеху, майстра виробничого навчання, адміністратора залу, метрдотеля.

Правознавство
Юрист (молодший спеціаліст) – це важлива спеціальність в умовах побудови правової держави. Юрист розробляє документи юридичного характеру, укладає договори, здійснює методичне керівництво правовою роботою на підприємстві, веде претензійно-правову та кадрову роботу, надає допомогу в укладанні та виконанні господарських договорів, захищає порушені права та свободи фізичних та юридичних осіб.

Він займає такі посади: юристконсульт, юрист-претензіоніст, інспектор по кадрах, секретар суду, державний виконавець.

Туристичне обслуговування
Туристичне обслуговування (молодший спеціаліст) - підготовлений до роботи за такими видами економічної діяльності – діяльність готелів та ресторанів, послуги з організації подорожування, діяльність у сфері культури та спорту, відпочинку та розваг, надання індивідуальних послуг. Він може обіймати посади:
менеджер туристичних агентств та бюро подорожей
фахівець з готельного обслуговування
оператор автоматизованого розрахунку в готелі
агент з організації туризму
адміністратор готелю (туркомплексу)
екскурсовод

Чернівці
58003, Чернівецька обл., м. Чернівці, I пров. Кармелюка, 6
(0372) 53-05-92, 53-89-86, 53-84-76
info@college.cv.ua
www.college.cv.ua


повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору

17.04.2013

Ринок працевлаштування в Чернівцях та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Чернівців

Регіон Вакансії Резюме
Chernivci Резюме і вакансії, робота в Чернівцях
вакансии и резюме
 
14081 11516
Novodnistrovsk Резюме і вакансії, робота в Новодністровську
вакансии и резюме
 
135 26
Vuzhnucya Резюме і вакансії, робота у Вижниці
вакансии и резюме
 
150 25
Herca Резюме і вакансії, робота в Герці
вакансии и резюме
 
135 9
Hluboka Резюме і вакансії, робота в Глибокій
вакансии и резюме
 
153 14
Zastavna Резюме і вакансії, робота в Заставній
вакансии и резюме
 
161 13
Kelmenci Резюме і вакансії, робота в Кельменцях
вакансии и резюме
 
142 26
Kicman Резюме і вакансії, робота в Кіцмані
вакансии и резюме
 
159 11
Novoselucya Резюме і вакансії, робота в Новоселиці
вакансии и резюме
 
150 35
Pytula Резюме і вакансії, робота в Путилах
вакансии и резюме
 
128 1
Sokuryanu Резюме і вакансії, робота в Сокирянах
вакансии и резюме
 
143 20
Storozhunec Резюме і вакансії, робота в Сторожинці
вакансии и резюме
 
155 25
Hotun Резюме і вакансії, робота в Хотині
вакансии и резюме
 
142 12