7 речей, які егоїстичні люди роблять на роботі

Вони приховують інформацію

Егоїстичні співробітники завжди і в усьому будуть прагнути здобути славу героями. Вони будуть ховати важливі факти, дивитися, як команда проекту шукає вихід і не може його знайти, а потім з'являться в останню секунду, щоб врятувати ситуацію.


Вони не цінують чужий час

Такі співробітники або начальники живуть за своїм графіком, під який повинні підлаштовуватися всі інші члени колективу. Вони звикли отримувати зроблену роботу тоді, коли їм цього хочеться, не звертаючи уваги на чужі потреби, складності або проблеми.


Вони не люблять ділитися досвідом і знаннями

Бо вважають, що інший володар тієї ж важливої ​​інформації може зайняти їх місце. Егоїстичні члени колективу вважають за краще самі володіти ключовими скіла і не ділитися ними з оточуючими.


Вони не слухають

Так, такий колега може запитати у вас, як пройшли вихідні, але не через те, що він дійсно хоче цього знати, а тому, що хоче розповісти про власний уїкенд. Вони вважають діалог чимось на зразок "вулиці з односторонніми рухом".


Вони уникають відповідальності

У разі виникнення проблем, егоїстичні співробітники будуть всіляко уникати відповідальності і, цілком можливо, спробують знайти "винних" серед колег.


Вони прагнуть в похвалі

Якщо ж команда спрацювала на відмінно, такий співробітник постарається "перетягнути ковдру на себе" і отримати від цієї події всі можливі виграші. Егоїстичний колега хоче, щоб колектив знав, наскільки він важливий для спільної справи і цінував його.


Вони можуть грати нечесно

Такі люди зовсім не хочуть, щоб їхні колеги або підлеглі досягали якихось результатів. Щоб протистояти розвитку і прогресу, вони цілком можуть навіть відмовляти в радах або давати неправильні рекомендації, щоб змусити інших відчувати себе менш впевнено.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад