Як знайти роботу студенту без досвіду роботи?

1. Поки Ви носите горде звання "студент" - починайте працювати. Студент без досвіду роботи - майбутній вчений!
2. Будучи студентом без досвіду роботи - не вимагайте у роботодавця багато грошей. Краще запропонуйте йому те, що йому необхідно, не просячи взамін багато чого. Повірте мені - через якийсь час ці гроші Ви все-одно заробите.
3. Збираючись "запропонувати себе" якомусь роботодавцю - дізнайтеся, що потрібно його підприємству. І приходьте до нього з конкретним баченням себе в процесі роботи цього підприємства. Шанси на успіх зростають стократно.
4. Неважливо, що Ви закінчили - Гарвард або училище - роботодавцю потрібно від вас одне: уміння виконувати (і перевиконувати іноді) поставлене завдання краще за інших працівників за менші гроші.
5. Не бійтеся "непрестижної" роботи. "Дізнавшись процес зсередини" - набагато легше потім ним управляти. І навички в житті знадобляться (наприклад, для відкопування доріжки перед гаражем свого заміського будинку зимовим ранком).
6. Не вірте, коли вам кажуть, що без досвіду роботи важко влаштуватися на роботу. Ці слова слід розуміти так: "Ніхто Вам, недотепа, тисячу доларів платити не буде". Але, якщо зменшити свої нездорові амбіції з приводу заробітної плати – за кілька років все налагодиться.
7. Не чекайте "єдино Вашої" роботи. З цього приводу є чудова приказка: "Любити треба всіх. Бог побачить - краще (-у) пошле".

www.uchis.com.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад