Самі оригінальні резюме в Україні

Самі оригінальні резюме в Україні

Рейтинг 10 найоригінальніших кандидатів, які шукають роботу в Україні: 

1. Колишній розвідник за 7 тис. гривень готовий працювати начальником охорони, чи займатися набором персоналу.

2. Кандидат з досвідом роботи на посаді "Начальник служби прийому поверхневого стоку в міську дощову каналізацію" все, за якихось 10 тис. грн. готовий працювати начальником будь-якого відділу.

3. Службовець Французького іноземного легіону, за 1 тис. євро може працювати водієм в Україні. При цьому в своєму резюме він зазначає, що має невеликий досвід мінування і розмінування. 

4. За 700 $ в місяць на вас може працювати колишній прес-секретар однієї з політичних сил, який у своєму резюме зізнається, що займався "чорним піаром".

5. Якщо ви китаєць і вам потрібен відставний військовослужбовець з України, щоб очолити офіс у вас на батьківщині. Або ви - представник української компанії, якій потрібен кандидат з армійською загартуванням для роботи в Китаї - це не проблема. Резюме такого кандидата теж можна знайти. 

6. Колишній високопоставлений чиновник Верховної Ради, в обов'язки якого входило сприяння депутатам у тому, щоб вони могли повноцінно працювати над законами, готовий займати посаду у вищому менеджменті всього за $ 1,5 тис.

7. Серед претендентів, які розмістили своє резюме, є і начальник управління однієї з райдержадміністрацій Києва, який бажає працювати бортпровідником авіації.

8. Керівник української компанії може найняти собі асистента, який до недавнього часу працював заступником керівника одного з найпрестижніших структурних підрозділів Київської міської адміністрації. Цей кандидат готовий працювати на вас всього лише за 5 тис. грн. в місяць.

9. Свої послуги українським компаніям готові пропонувати фахівці по тендерам - найняти на роботу чиновника з досвідом роботи у Фонді держмайна стоїть не більше 10 тис. гривень.

10. Особливу увагу привертає водій тролейбуса, який претендує на позицію топ-менеджера. У резюме кандидат зазначає, що пройшов кілька десятків бізнес-тренінгів, а нинішнє його заняття тимчасове - на період пошуку роботи, що відповідає його потенціалу.

Джерело ubr.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад