Папієв потерпілим від повені виплатять понад 5 млн. грн.

Папієв потерпілим від повені виплатять понад 5 млн. грн.

Виплати постраждалому від повені населенню Буковини, становитимуть понад 5 млн. грн. Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв на селекторній нараді з керівниками РДА потерпілих від повеней районів області.

За результатами обстеження, унаслідок стихійного лиха, що сталося 22-29 червня цього року, у Чернівецькій області, повністю зруйновано 101 будинок (найбільше у Герцаївському районі – 78), 520 підлягають капітальному ремонту, 872 пошкоджених будинки потребують поточного ремонту. На даний час сформовано районні реєстри потерпілих осіб і передано органам Державного казначейства, поштовим відділенням та установам Ощадбанку, – повідомляє прес-служба ОДА.

Голова ОДА Михайло Папієв поставив районним штабам з надзвичайних ситуацій завдання до понеділка, 5 липня, затвердити загальні обсяги завданих збитків, комплексні плани ліквідації наслідків повені на своїх територіях та переліки невідкладних заходів з ліквідації наслідків стихійного лиха.

Він повідомив, що після його особистого звернення до українських господарюючих суб’єктів в область вже надійшло 350 тонн паливно-мастильних матеріалів, які використовуються для ліквідації наслідків стихії.

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад