Міський голова скористався правом вето

Міський голова скористався правом вето

Дію рішення 52 сесії міської ради щодо продовження терміну дії рішення 39 сесії міської ради «Про підтримку орендарів земельних ділянок у Чернівцях в період фінансово-економічної кризи» своїм розпорядженням зупинив міський голова Микола Федорук.

Він вважає,що продовження терміну дії рішення «Про підтримку орендарів земельних ділянок у Чернівцях в період фінансово-економічної кризи» до кінця цього року суперечить вимогам чинного законодавства, а також раніше прийнятим міською радою рішенням, зокрема про міський бюджет на 2010 рік.
Продовжуючи термін дії пільг для орендарів земельних ділянок у Чернівцях, депутати не надали пропозиції щодо джерел додаткових доходів або видатків, які належить скоротити, що суперечить вимогам Бюджетного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та негативно впливає на порядок фінансування життєво важливих галузей міста.

Питання про продовження терміну дії рішення 39 сесії міської ради «Про підтримку орендарів земельних ділянок у Чернівцях в період фінансово-економічної кризи» буде розглянуто на позачерговій сесії міської ради, яка скликається 8 червня цього року.

Джерело: Пресцентр міськради

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад