Креативне резюме: плюси та мінуси

Креативне резюме: плюси та мінуси

Сюди відносяться: блогери, дизайнери, журналісти, художні редактори і багато інших.
На що тільки не йдуть фахівці, щоб підкреслити свою індивідуальність і неординарність у резюме. Замість стандартного резюме вони створюють спеціальні сайти-портфоліо, записують відео-резюме, використовують Інтернет-рекламу, готують CV (резюме) мовою тієї країни, де локалізується роботодавець.
Переваги креативного резюме
Говорячи про переваги креативного резюме, неможливо не відзначити можливість проявити творчість і показати свою індивідуальність, а не тільки свої професійні здібності. Креативне резюме блискавично і ефективно впливає на роботодавця. Візуальна складова робить свою справу і концентрує увагу глядача на собі. Навіть якщо смислова складова не так сподобається роботодавцеві, то він запам'ятає хоча б зовнішній вигляд або родзинку, яку ви вклали в документ.
Однак, слід пам'ятати, незвичайне резюме – не завжди рішення вашого працевлаштування. Більше того, воно може стати, як панацеєю, так і нашкодити вашому пошуку роботи. Складаючи креативне резюме, необхідно враховувати сферу діяльності компанії, щоб не переборщити з польотом своєї фантазії. Робіть резюме креативним, якщо роботодавець це вітає і сам пропонує претендентам проявити свій креатив.
Як можна зацікавити роботодавця своїм резюме
Якщо ви хочете підкорити роботодавця своїм резюме, то ви можете вибрати незвичайну форму подачі. Це завжди змушує роботодавця більш уважно і ретельно вивчити вашу кандидатуру. Додайте собі в резюме посилання на ваші соціальні мережі. Обов'язково складіть CV не тільки для зарубіжних вакансій, а й для українців. Ваш рівень знання англійської може допомогти знайти престижнішу роботу. Підберіть для свого резюме ключові слова. Часто роботодавці використовують автоматизовані інструменти для вибору кандидата, які орієнтуються на ключові слова. Всі ці поради допоможуть вам бути незвичайним і скласти креативне резюме.
https://jobs.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад