Ігри з вогнем: вважається ваша професія однією з найнебезпечніших

Ігри з вогнем: вважається ваша професія однією з найнебезпечніших

Будьте обережні, якщо ви будівельник, таксист або фермер. Саме ці професії визнані найнебезпечнішими за версією американського сайту пошуку роботи.

Редактор порталу пояснив, що в список найнебезпечніших професій потрапили таксисти, тому що дорожньо-транспортні пригоди стають однією з провідних причин смертельного результату. Фермери в зоні ризику, тому що їх робота пов'язана з підвищеним травматизмом.

Цілком передбачувано в рейтингу опинилася і професія пожежника, а також співробітники поліції. Ці спеціальності дуже потрібні суспільству і люди, які вибирають їх, розуміють, що ризикують.

В цілому ж, за даними порталу, професії, основною метою яких є підтримка і забезпечення життя суспільства, і є найнебезпечнішими.

У той же час, найбезпечнішим напрямком для роботи була визнана сфера IT, а, разом з нею, і такі спеціальності як веб-розробник і аналітик комп'ютерних систем. Не варто переживати також бухгалтерам та юристам. Проте, аналітики видання відзначили, що сидяча робота теж є великою небезпекою для здоров'я. Ці фактори будуть враховані в майбутніх рейтингах і дослідженнях.

Фахівці сайту зізнаються, що найскладніше відбувалося складання переліку найбезпечніших професій. Необхідно було врахувати безліч чинників, серед яких низька фізична активність, умови праці і т.д.

Отже, перелік найнебезпечніших професій виглядає наступним чином:

    1. будівельник
    2. Офіцер
    3. Спеціаліст по надання невідкладної медичної допомоги
    4. Фермер
    5. Пожежник
    6. Молодша медсестра
    7. Поліцейський
    8. Водій таксі
    9. Водій вантажних транспортних засобів
    10. Ветеринар

До найбезпечнішим спеціальностями відносяться:

   1. Бухгалтер
   2. Секретар
   3. Аналітик комп'ютерних систем
   4. Дієтолог
   5. Перекладач
   6. Математик
   7. Співробітник медичної реєстратури
   8. Асистент адвоката
   9. Статистик
   10. Веб розробник

http://ubr.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад