Професії майбутнього

Відома американська компанія Sparks & Honey із Нью-Йорка, яка відстежує нові види зайнятості, склала свій список професій, які, на думку глави компанії Террі Янга, обов'язково з'являться до 2025 року. Серед них:

1. Менеджер цифрової смерті

В обов'язки людини на цій посаді буде входити збір інформації про життя окремої людини і створення за нею історії.

2. Радник з індивідуальної освіти

В недалекому майбутньому люди будуть вчитися лише рік або місяць у різноманітних місцях. Щоб допомогти визначитися з можливостями навчання, будуть працювати такі радники.

3. Кабінетний мандрівник

Комунікаційна техніка буде настільки доступною, що, наприклад, звичайний супутник зможе придбати будь-яка людина. У зв'язку з цим з'явиться можливість сидіти вдома і водночас подорожувати світом.

4. Майстер 3D-друку

Можливості 3D-друку навіть зараз доступні багатьом, але справжнім мистецтвом оволодіють не всі.

5. Спеціаліст із мікробного балансу

В майбутньому людині треба буде знаходити спільну мову зі своїми бактеріями для гармонізації життя свого тіла. Послуги з «мікробного балансу» і буде надавати окремий фахівець.

6. Корпоративний дезорганізатор

Діяльність цієї людини полягає в тому, щоб створювати "організований хаос" в компаніях, аби працівники змогли проявити креативність у вирішенні певних проблем.

7. Спеціаліст з цифрового детоксу

Скоро суспільство потребуватиме людину, яка буде допомагати позбуватися цифрової або інформаційної залежності. Подейкують, що будуть навіть існувати клініки, де можна буде вилікуватися від цієї недуги.

http://trud.gov.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад